Никой не изглежда по-добре в дънки от супермодела Жизел Бюндхен. Особено, когато

...
Никой не изглежда по-добре в дънки от супермодела Жизел Бюндхен. Особено, когато
Коментари Харесай

Когато Жизел Бюндхен е само по дънки

Никой не наподобява по-добре в дънки от супермодела Жизел Бюндхен. Особено, когато ги съчетава с...голото си тяло. В черно-бяло видео, майката на две деца се излежава топлес единствено в чифт избелели дънки със супер необятни крачоли. Камерата улавя безупречната й физика, докато лежи на земята. 
 Жизел Бюндхен проговори за паник офанзивите и за мислите за самоубийство
Когато Жизел Бюндхен е мислила за самоубийство

Трудните моменти за модела

Клипът продължава като Жизел се изправя, като ръцете ѝ прикриват гърдите, а емблематичните й руси кичури, падат меко към раменете й. Тя носи шикозна гривна на лявата си ръка, до момента в който гледа в камерата. " Представяме в Жизел като новото лице на акцията FRAME Winter 2023 ", написа компанията под секси секси видеото.

Жизел, която е майка на Бенджамин (13 г.) и Вивиан ( 10 г.), които има дружно с Том Брейди, се любува на завръщането си в света на моделите след раздялата с някогашната звезда от NFL. Тя също по този начин споделя за положителното и неприятното в живота си през годината след толкоз коментирания им бракоразвод през октомври 2022 година

" Трудно е, тъй като си представяш, че животът ти ще бъде по избран метод и си направил всичко допустимо, разбираш ли? " сподели тя пред Vanity Fair в изявление за корицата на списанието през март 2023 година " Като дете имах вяра в приказки. Мисля, че е красиво да вярваш в това. Искам да кажа, толкоз съм признателна, че го направих. "

Тогава  продължава: " Даваш всичко, което имаш, с цел да постигнеш фантазията си. Даваш сто 100% от себе си и е сърцераздирателно, когато не свърши по този начин, както си се надявал, изключително откакто си работил толкоз старателно да се получи. "

В по-скорошно изявление моделът споделя за простите наслади, които намира след раздялата след 13 години брак. " Обичам слънцето. Където и да е слънцето, постоянно се усещам най-щастлива да съм към него ", споделя тя за изявление за People по-рано този месец. " Слънцето просто те кара да се чувстваш добре. Хората си споделят " О, толкоз е горещо ", само че аз си споделям " Обичам го ". Обичам жегата. "
 Жизел Бюндхен и фамилните фотоси, които моделът показа
Къде Жизел Бюндхен откри разтуха след развода

Тук се усеща най-добре

Не може да се отхвърли, че и на нас ни стана горещо, само че това няма нищо общо нито със слънцето, нито с времето на открито. Истината е, че човек няма по какъв начин да не се разгорещи, до момента в който гледа провокативната рекламна акция на Жизел Бюндхен. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР